----- Original Message -----
From: Ture Sjolander 2009
To: Drottning Elisabeth  
Sent: Friday, December 26, 2008 7:32 AM
Subject: Kungens Hjultal: "x 4 = Volvo"

Ja du,   Vilka djävulska kulturer vi blivit medskapare till.  Här handlades redan för juldagen för 78 miljarder, nytt record och det händer i mitt under den s.k. ekonomiska världskrisen och ca 7 miljarder till räknar ekonomerna med skall flyta in under de närmaste dagarna fram till det nya året, hur nytt det nu kan vara.
Jag är rädd och  skakad av alla människor och om jag kunde skulle jag begära skyddshäkte för att kunna undkomma monstret: Silly Season men även mertalet av den västerländska perverteten av vår elektroniska medeltid. Om man talar högt och tydligt om dessa inhumana vanor kan man bli ihjälslagen, om inte av Spara eller Slösa så av Påvens drängar. Jag har som vanligt dragit ner alla persienner och låst alla dörrar denna årstid och vågar knappast gå ut. De flesta jag sett ser ut som att lida av en slags monumental baksmälla och visar grinighet, girighet bakom en fasad av en Mona-Lisa hype. Det är ruskigt men förhoppningsvis över snart om man står ut med att vänta dessa dagar till allt har återgått till normalitet ! Fast jag måste erkänna att det är faktiskt tröttsamt att vara "uppkopplad" så lång tid som 14 dagar till.
Det är nu åratal sedan jag upplevde genuin vänskap från omgivningen, allt är baserat på materiella tillstånd och status folk har som ledstjärna för sin olyckliga "lycka".
Kort sagt, jag skiter snart knäck över hela situationen. Var i helvete tog mänskligheten vägen om den ens funnits....
 
Ture
----- Original Message -----
From: Drottning Elisabeth
To: Ture Sjolander
Sent: Friday, December 26, 2008 6:43 AM
Subject: detta händer

Hej Du    Jag har klarat julen! Det hände sig att jag som vanligt hade såååå mycket att göra innan jul.Springa runt och handla julklappar, slå in dem , städa, inhandla och fixa julmat, fixa julgran  (en riktig, ingen plast)  ta emot Johan med familj; Tanja, Alf och Dennis, äta julmat tills vi nästan spricker, Betty min twin och svåger anländer, åka till dom äta mer julmat, nu spricker jag definitivt, svimma i Betty's säng och hon sov på en luftmadrass på golvet bredvid mig, vaknade kl två idag, frukost och sedan julmat igen  Benny, svåger, kör mig hem och äntligen är julen över, har överlevt också i år.
Det är ett riktigt horserace, trevligt men också jobbigt. Belöning var Alf och Dennis lycka över deras julklapp, den stora som jag och Betty gav dem.  Ett spel för deras station 2 program med en hel orkester att spela, Dennis vill genast spela trummor medan Alf spelar gitarr, resten sköter datorn, vilka  grejer det finns nuförtiden.
Min lever har lugnat sig, hoppas jag inte får något återfall,  på länge. Var försiktig med spriten därför ingen nubbe till sillen :(
Svarat på Dina propåer? Ja inte vet jag hur man lägger ut vad på Youtube, har nästan aldrig varit in på den sidan ens, så vad skall jag säga? Sköt om Dig min vän och visst är Du min, ehum, sängkompis men bara när jag har tillgång till datorn och orkar vara uppkopplad.
 
Kram Drottningen