----- Original Message -----
 
From: NobelFonden
To: 'Ture Sjolander 2009'
Sent: Sunday, December 21, 2008 3:40 AM
Subject: Summer Solstice

 

Jävlar Ö!! Fantastiskt!! Vilken upplevelse. Önskar att jag hade likadana vänner. Jag kände ju bara Kjartan helt ytligt, tyvärr. Men om du får mer kontakt så fråga om min mamma var nöjd med att jag inte höll någon begravning!? Det bekymrar mig en del. Fast hon kanske är nånannastans. Asta La Vista  heter hon i vilket fall!

 

 

Från: Ture Sjolander 2009
Skickat: den 20 december 2008 00:13
Till: Nobelfonden

Ämne: Santa Lucia

 

I natt fick jag ett encrypted nanogram brainmessage från Kjartan med en ursäkt för hans olämpliga övertramp gentemot mig men samtidigt hälsade han att alla gemensamma bekanta som t.ex. Lasse Hillersberg, Bror Wikström, Lasse Svanberg, Bruno Winzell, Gustav Vl, Olof Palme, min far, mor, morfar, farfar och andra nätbilder samt en rad andra demoner trivdes i sin nuvarande sfär han transformerats in till. Han hälsade och sa att han trivdes som nybliven exhibitionist i sin nya transparenta roll. De flesta tyckte att det var en lite för enformig non-éxistens då trots att allt var gratis, luft och vattenfritt, men lite för mycket gasliknande formationer.

 

 

 ----- Original Message -----

 

From: LutFiskFonden

To: 'Ture Sjolander 2009'

Sent: Saturday, December 20, 2008 12:51 AM

Subject: Borta Med Vinden 

 

Ja, skenet bedrar. Jag var på en klassträff från Södra Latin år 1999. De flesta hade jag inte sett på 40 år. De flesta såg pigga och krya ut. De sjuka hade väl inte orkat komma. Men under kvällens lopp visade det sig att de flesta hade ganska allvarliga krämpor. En hade skickats av svensk sjukvård ett flertal gånger till USA för hjärtoperationer som inte utförs här. Nån hade prostatacancer. En hade opererat bort de flesta tarmar, etc. Jag vet faktiskt inte om någon av dem var utan allvarligare sjukdom. De är födda 1942 och vid tillfället alltså cirka 59 år gamla.

 

 

 

http://au09.homestead.com/